miercuri, 15 februarie 2012

Pe-Ze-Ro ia nastere

Salutare tuturor! Da! Asa este! Inca un blog. Sa speram ca acesta sa nu ocupe spatiul celor de la blogger.com de pomana si ca va fi vizitat, placut, share-uit, urmarit, laudat sau amintit. Asta pentru ca Pe-Ze-Ro nu este un blog de copii (chiar daca designul asta ar indica), este un blog unde problemele reale, cotidiene, au parte de atentia noastra in speranta evidentierii si, de ce nu, rezolvarii acestora intr-o maniera simpla.

De ce Pe-Ze-Ro?

De ce nu?:)) Glumesc. Pe-Ze-Ro pentru ca, unii dintre noi asa suntem, Pe Zero. ROmania este Pe ZeRO. Combustibilul este Pe ZeRo, portofelul la fel, rabdarea, toleranta, buna-vointa, imaginatia, intelegerea si asteptarile sunt toate Pe ZeRo sau tind la ZeRo.
Pe Zero, insa nu sunt datoriile, preturile, creditele, prostia, ignoranta, atrocitatile, orgoliul, rautatea si asa mai departe. Da, si lucrurile materiale si cele spirituale, toate la un loc, Asta pentru ca noi nu trecem doar printr-o criza economica, ci si printr-una morala de bun-simt si valori spirituale.
Am decis sa incerc treaba cu blogul pentru ca mereu aud oameni care se plang, constata, analizeaza dar de multe ori sunt prea distrasi de la imaginea de ansamblu ca sa vada adevarul si tot timpul discursurile acelor persoane se termina fara a mai da o solutie la probleme.
Nu afirm faptul ca eu, o persoana pe care poate nici nu o cunosti, sau o cunosti (cu atat mai rau), iti va rezolva tie, cititorule, problemele sau viata ti se va schimba brusc si va deveni un basm cu printese, printi si mult aur cu care poti sa iti cumperi tot ce ai visat vreodata si bla bla bla si tra la la. NU. Afirm doar faptul ca incerc, sincer si fara pretentii, sa impartasesc problemele intampinate si solutiile gasite de mine, ori vazute sau auzite. Aceasta in timp ce voi recomanda muzica, filme, jocuri si evenimente de calitate.
De aceea Pe-Ze-Ro, deoarece unele lucruri sunt deja asa, dar opusul acelora trebuie sa ajunga asa, si anume, Pe-Ze-Ro.

6 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))